facebook twitter
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Electrónica, Electricidad en Girona / Gerona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Electrónica, Electricidad en Girona / Gerona

Electricista (h/m)

Oferta de empleo directa de empresa
Eurofirms
02/07/2019
Descripción: necesitamos electricistas (h/m) para trabajar en empresa dedicada a las instalaciones eléctricas de la zona de arbúcies y realizar (...)

Electricista

Oferta de empleo directa de empresa
ETALENTUM SELECCI\u00d3N
27/06/2019
Empresa de selecció de personal buscant els perfils més adequats que ens sol·liciti l'empresa. Per a important empresa de seguretat de l'alt (...)

Enginyer en electricitat i electrònica, girona

Amb Les Persones
30/04/2019
Enginyer en electricitat i electrònica en girona tens formació en enginyeria elèctrica/electrònica i busques un projecte estable en una empresa en (...)

Se busca electricista zona lloret de mar

11/04/2019
Se busca electricista para obra de hotel en lloret de mar. Incorporacion inmediata.

Electricista / electromecànic/a

CONSULTORS D'ACCIÓ DE TREBALL TEMPORAL, SL
19/03/2019
Empresa de la garrotxa cerca personal per instal·lació i reparació de maquinària industrial relació laboral: laboral temporal nombre hores: 40 salari (...)

Electricista

Nom d'empresa no visible
16/02/2019
Empresa d'electricitat, aigua, gas i climatitzacióoperari de 1 o 2 per dur a terme instal·lacions i reparacions d'aigua, llum, gas i climatització. (...)

Electricista

OFICINA DE TREBALL DEL SOC
01/02/2019
Empresa del sector industrial busca electricista per realitzar el manteniment de les instal·lacions de l'empresa. Relació laboral: laboral temporal (...)

Ingeniero/a tecnic/a junior - sector instalaciones electromecanicas- girona

Grupo Iman
30/01/2019
En qué consiste el trabajo: grupo empresarial de girona , dedicado a la ingeniería y consultoría técnica , presente a nivel nacional e internacional, (...)

Electricista

Gi Group Spain
14/01/2019
Gi group es una de las empresas líderes en el mundo suministrando servicios para el desarrollo del mercado laboral. A través de la marca gi group (...)

Electricista

28/12/2018
Empresa de borrassà cerca electricista per tasques de manteniment, reformes i noves instal·lacions (electricitat, aigua, gas, calefacció i aire (...)

Electricista

Nom d'empresa no visible
15/09/2018
Empresa d'electricitat, aigua, gas i climatitzacióoperari de 1 o 2 per dur a terme instal·lacions i reparacions d'aigua, llum, gas i climatització. (...)

Tècnic en electrònica

tecno ferran, s.l.
04/09/2018
Reparació d'equips electrònics - atenció públic relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Electricistas girona

Baintex
04/09/2018
Desde baintex estamos creando la red de instaladores oficiales para cubrir la instalación del sistema everou en toda españa. Si posees formación en (...)

Electricista

Nom d'empresa no visible
01/09/2018
Empresa de l'alt empordà especialitzada en instal·lacions d'electricitat, aigua, gas, calefacció i aire condicionat, amb més de 30 anys d'experiència (...)

Electricista industrial

MINERALS GIRONA S.A
23/08/2018
Electricista per treball en àmbit d'instal·lacions industrials, tant manteniment com noves. Relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 40 (...)
    1  2  >  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -