facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Clases particulares o colectivas en Barcelona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Clases particulares o colectivas en Barcelona

Expert/a docent automatització industrial

25/06/2017
Expert/a docent en formació ocupacional especialitat en muntatge i manteniment de sistemes d'automatitzacio industrial. Nivell acadèmic mínim cfgs (...)

Expert/a docent disseny prod. fabricació mecànica

25/06/2017
Expert/a docent formació ocupacional especialitat disseny de productes de fabricació mecànica: disseny mecànic assistit per ordinador cad/cam amb (...)

Expert/a docent disseny prod.fabricació mecànica

25/06/2017
Expert/a docent de formació ocupacional en disseny de productes de fabricació mecànica amb domini de catia v5. Imprescindible nivell acadèmic mínim (...)

Expert/a docent instal.lacions elec.automatitzades

25/06/2017
Exper/a docent per a curs de formació ocupacional muntatge i manteniment d'instal.lacions elèctriques automatitzades en entorns industrials, amb (...)

Expert/a docent disseny i fabricació de prototips

25/06/2017
Expert/a docent per a curs de formació ocupacional de disseny de productes de fabricació mecànica especialitat prototips, amb formació en metodologia (...)

Monitors esportius cases de colònies estiu

Fundesplai
23/06/2017
Necessitem monitors/es amb estudis esportius (cicle grau mitjà o superior en activitats fisiques i esportives, inefc...) per estades a cases de (...)

Agente para informacion al contribuyente

22/06/2017
Se necesitan agentes informadores para atender a los contribuyentes. Jornada completa o parcial. Conocimientos y/o estudios en materias tributarias.

Se precisa formador/a metrología control numérico

RRHH FORMACIÓ LABORAL INTEGRAL S.L
22/06/2017
Formador/a de metrología y control numérico de tornos para barcelona relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 (...)

Se precisa formador de control númerico tornos

RRHH FORMACIÓ LABORAL INTEGRAL S.L
22/06/2017
Se precisa formador para dar formaciones de control númerico para tornos en una empresa de barcelona relació laboral: mercantil (només ofertes) (...)

Expert docent

22/06/2017
Expert docent per a impartició del curs: programació per a videojocs amb unity relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 salari mensual des (...)

Monitora de comedor

20/06/2017
Se precisa monitora de comedo para casal de verano en barcelona (sants)

Pilates-hipopresivos sustituciones y clases

20/06/2017
Estudio pilates en calella. Dejanos tu curriculum vitae, estamos seleccionando personal para sustituciones y clases fijas de hipopresivos y pilates (...)

Formador/a macros i gràfiques en excel

CONSULTORIA DE FORMACIÓ
20/06/2017
Formador/a per a realitzar un curs de macros i gràfiques relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual (...)

Auxiliar de monitor per la gestió de residus

FEMAREC, SCCL
16/06/2017
Des de femarec cerquem un/a auxiliar de monitor per la gestió de residus: requisits: persona jove que hagi acabat la formació de grau superior en (...)

Docent de comerç

FEMAREC, SCCL
16/06/2017
A femarec estem cercant un/a docent per impartir el cp d'activitats auxiliars de comerç. Relació laboral: laboral temporal nombre hores: 35 salari (...)
    1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -