facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Clases particulares o colectivas en Barcelona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Clases particulares o colectivas en Barcelona

Monitors/es d'educació especial per suplències bcn

TENO CATERING
31/12/2018
Teno catering precisa incorporar per escoles de barcelona provincia a monitors/es per realitzar suplències. Les tasques seran les pròpies d'un (...)

Auxiliar monitor/a centre ocupacional 28h/s

ASPROSEAT
28/12/2018
Asproseat grup cerca un/a auxiliar de monitor per realitzar la intervenció directa de persones amb discapacitat de tipus intel·lectual a un centre (...)

Docent operacions auxiliars de paleta (calaf)

Fundació Pere Tarres
26/12/2018
La fundació pere tarrés cerca docent per impartir formacions en mat??ria de paleta i peó de la construcció a la població de calaf. Cerquem un (...)

Docent rrhh

FEMAREC, SCCL
21/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent per impartir el cp gestió integrada de rrhh. A femarec estem cercant un/a docent per impartir el cp gestió (...)

Docent d?administració

FEMAREC, SCCL
21/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent per un cp d?activitats administratives. Relació laboral: laboral temporal nombre hores: 35 salari mensual des de: (...)

Docent d'electricitat

FEMAREC, SCCL
21/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent d'electricitat per impartir programes de formació i inserció per a joves. Relació laboral: laboral temporal (...)

Docent pfi comerç

FEMAREC, SCCL
21/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent per a pfi d'activitats de comerç. Relació laboral: laboral temporal nombre hores: 35 salari mensual des de: 1357 (...)

Docents per formació ocupacional

Exist Estratègies Responsables
20/12/2018
Realitzar la docència de les accions formatives següents: 1) certificat de professionalitat activitats administratives en la relació amb el client (...)

Monitors parc infantil

19/12/2018
Busquem monitors per formar part de la nostra plantilla. Si ets una persona dinamica, amb ganes de treballar i formar part d'un equip jove i (...)

Cuidadora con formacion y experiencia cerdanola del valles

18/12/2018
Hola somos qida! se necesita cuidadora por horas en horario de mananas para estar al cuidado de una persona con una enfermedad degenerativa grave, es (...)

Docent de gestió de residus

FEMAREC, SCCL
17/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent per impartir el certificat de professionalitat de gestió de residus urbans i industrials: requisits: -tècnic (...)

Docent de prevenció de riscos laborals

FEMAREC, SCCL
17/12/2018
A femarec estem cercant un/a docent per impartir el certificat de professionalitat de prevenció de riscos laborals. Requisits: -tècnic superior en (...)

Formador/-a autónomo eliminación de contenciones

RRHH FORMACIÓ LABORAL INTEGRAL S.L
17/12/2018
Se precisa formador/-a para impartir clases de eliminación de contenciones en la zona de sant llorenç d'hortons. Relació laboral: mercantil (només (...)

Paletes - monitor de casa d'oficis mòdul paletes

14/12/2018
Lloc de feina ofert: paletes horari: no indicat requisits imprescindibles: paleta oficial de primera, curs de prevenció de riscos laborals de 20 (...)

Monitor/a de menjador barcelona

TENO CATERING
14/12/2018
Teno menjadors precisa incorporar per institut a barcelona a 1 monitor/a de menjador amb per vacant estable. Les tasques seran les pròpies d'un (...)
 |<   <  1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -