facebook twitter
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Torneros/as en Girona / Gerona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Torneros/as en Girona / Gerona

Tornero (h/m)

Eurofirms
26/03/2020
Necesitamos un tornero (h/m) manual para trabajar en empresa del sector del metal de la zona de girona y realizar las siguientes funciones:tareas de (...)

Se busca fresador de control numerico para incorporacion inmediata.

15/06/2019
Empresa del sector dels mecanitzats busca fresador de cnc per realitzar treballs al torn i altres feines mecaniques. Imprescindible experiencia i (...)

Se busca tornero para incorporacion inmediata

15/06/2019
Empresa del sector dels mecanitzats busca torner per realitzar treballs al torn i altres feines mecaniques. Imprescindible experiencia i lectura de (...)

Torner/a-fresador/a cnc (programació iso)

CONSULTORS D'ACCIÓ DE TREBALL TEMPORAL, SL
17/01/2019
Torner/a-fresador/a cnc (programació iso) relació laboral: laboral temporal nombre hores: 40 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Fresador

SOLC- Aj. Caldes de Malavella
14/11/2018
Empresa dedicada a la fabricació de maquinària en acer inoxidable a cassà de la selva, necessita fresador de control numèric que sàpiga programar (...)

Torner

SOLC- Aj. Caldes de Malavella
14/11/2018
Empresa dedicada a la fabricació de maquinària en acer inoxidable a cassà de la selva, necessita torner de torn convencional. Busquem una persona (...)

Fresador cnc

TRANSFORMACIONS MECANIQUES TORRENT S.L.
20/09/2018
Fresador cnc amb experiència mínima 1-2 anys relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Tornero/a cnc

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.
06/08/2018
Se precisan dos torneros/as para importante empresa de mecanizados de la zona de banyoles un/a operari/a es responsabilitzarà de verificar les peces (...)

Torner/a - fresador/a

TOP PERFIL SL ETT
01/08/2018
Top perfil girona necessita incorporar un/a operari/a de torns i fresadora de màquines cnc i màquines convencionals per a la fabricació de peces (...)

Torner i fresador

SOL Celrà
24/07/2018
Empresa de celrà cerca torners i fresadors, amb coneixements i experiència en l'àmbit. Relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari (...)
   
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -