facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Limpieza y mantenimiento en Tarragona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Limpieza y mantenimiento en Tarragona

Jefe/a de mantenimiento - nh ciutat de reus

NH Hoteles
10/11/2017
Un día, cuando alguien planifique un viaje o una reunión en una ciudad, por negocio o por ocio, siempre se preguntará: “¿hay un nh en mi destino?” (...)

Tecnico de mantenimiento integral

09/11/2017
Ecemis, empresa especializada en mantenimiento de instalaciones y servicios, con una trayectoria de mas de 20 anos en el sector. Con presencia a (...)

Personal de neteja

Empresa del sector de transport sanitari
09/11/2017
Empresa del sector de transport sanitari cerca una persona per a realitzar la neteja dels diversos centres de treball on es troba el personal. (...)

Netejadors zona salou, vilaseca, pineda, etc.

EMPRESA DE SERVEIS DE NETEJA
06/11/2017
Es precisa netejadors o netejadores per la zona de salou, vilaseca, la pineda... Les tasques son genèriques de neteja: comunitats, locals, etc... (...)

Especialista netejador/a

APRODISCA
25/10/2017
Aprodisca, entitat social, sense ànim de lucre i declarada d?utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb (...)

Oficial de manteniment amb discapacitat

Reus Mobilitat i Serveis
25/10/2017
Mantenir les instal·lacions i els aparells de l'empresa en les condicions òptimes per al seu funcionament. Relació laboral: laboral temporal nombre (...)

Operaria de limpieza residencia geriátrica

Residència L'Onada
20/10/2017
Residencia geriátrica situada en ulldecona (tarragona) precisa operaria de limpieza. Turnos rotativos de día y de noche. Imprescindible residencia en (...)

Netejador / a zona salou, pineda, vilaseca

EMPRESA DE SERVEIS DE NETEJA
17/10/2017
Es precisa netejadors o netejadores per la zona de pineda, salou, vilaseca per realitzar les diferents tasques de neteja de comunitats de la zona, (...)

Netejador/a (ev)

MARLEX GESTIO ETT
09/10/2017
Empresa situada a la zona del baix penedès precisa la incorporació d'un/a netejador/a. Funcions: - neteja de les instal·lacions de l'empresa. (...)

Técnico de reparación y mantenimiento de calderas

TEMPORAL QUALITY
09/10/2017
Empresa de servicio técnico de reparación de calderas, calefacciones y calentadores busca personal. El perfil que busca incorporar es un técnico de (...)

Limpiador/a tortosa ( supermercado ) (discapacidad)

Inserta Empleo
27/09/2017
Resumen de la oferta empresa: inserta empleo número de puestos: 1 lugar de trabajo: tortosa (tarragona) tipo contrato: temporal de fomento de empleo (...)

Técnico de mantenimiento y sat

NOVATEC 2013,S.L.L.
22/09/2017
Técnico de mantenimiento, montaje, puesta en marcha y reparación de maquinaria de climatización, frío industrial,hostelería y colectividades. (...)

Personal de neteja

Col.legi Sagrat Cor el Vendrell
22/09/2017
Busquem una persona responsable, polivalent, dinàmica, acostumada a treballar en equip, comunicadora i empàtica per a realitzar la neteja dels (...)

Neteja 1/2 jornada caps de setmana

Poble Nou Resort S.L
05/09/2017
Neteja hotel restaurant poble nou del delta relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Operari/a neteja i muntatge de quadres elèctrics

Ass. Pares de minusvàlids del Baix Camp
31/08/2017
Es precisa operaris/es per treballar a una línea de producció de quadres elèctrics situada al polígon constantí. Les persones seleccionades han (...)
    1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -