facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Educación, profesores en Girona / Gerona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Educación, profesores en Girona / Gerona

Professor curs competències digitals - girona

MECA CENTRE S.L.
15/02/2019
Cerquem candidats per a feina de professor d'informàtica i ofimàtica per a preparar exàment actic en competències digitals. També per a cursos (...)

Professor/a d'anglès a olot i rodalies

Meca Centre S.L.
15/02/2019
Cerquem cadidat/a amb coneixements acreditats amplis i profunds de l´anglès. Millor amb experiència docent amb alumnes d´educació primària i/o eso, (...)

Psicoleg/ psicopedagog/mestre

SOM AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS
07/02/2019
Reeducacions aprenentatges d'alumnes amb n.e.e relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Profesor/a de inglés

Punt de Partida
05/02/2019
Buscamos profesor/a de inglés para escuela de idiomas de riells i viabrea.con iniciativa, creatividad, actitud y muchas ganas.horario de tardes, (...)

Educador social a girona

ASSOCIACIO DEWELLOP
02/02/2019
Cerquem educadors socials (educador/a infantil, educador/a social, treballador/a social, integrador/a social, pedagog/a, psicòleg/a) motivats, (...)

Educador social

Selvager, S.L.
28/01/2019
Planificar activitats trimestralment dur a terme les activitats realitzades anotar en el el programa informatic relació laboral: laboral indefinit (...)

Oferta empleo com a coordinador de colã²nies escolars

27/01/2019
Coordinacio grup de monitors a les cases de colã²nies/preparcio programes activitats per a les colã²nies amb nens d'infantil/primaria/eso

Tallerista o profesor para taller de guitarra en gerona capital

Doble Via, Cooperativa
25/01/2019
12.000? al añodesde doble via cooperativa buscamos profesionales para la realización de un taller con el colectivo de personas con discapacidad en (...)

Profesor/a de refuerzo

PLAGESPORT
22/01/2019
Buscamos un/a profesor/a para dar clases de refuerzo de lunes a viernes por las tardes en sant gregori. Niños de primária y de esoa poder ser con (...)

Educador/a infantil

LLAR D'INFANTS PARC I JOC
21/01/2019
Necessitem incorporar el més aviat possible un mestre d'educació infantil, proactiu, dinàmic i amb flexibilitat horària. Relació laboral: laboral (...)

Educadors socials

04/01/2019
Interinatges per substitució als serveis socials d'atenció primària de diferents pobles del gironès relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 (...)

Logopeda

SOM Lloret
31/12/2018
Diagnòstic i acompayament de logopedia en centre privat. Relació laboral: mercantil (només ofertes) nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari (...)

Professor/a d'anglès i reforç escolar (palafrugell

Meca Centre S.L.
31/12/2018
Cerquem cadidat/a amb coneixements acreditats amplis i profunds de l´anglès. Millor amb experiència docent amb alumnes d´educació primària, casals o (...)

Borsa de treball de places d'educador de la llar d

Administració Pública
31/12/2018
Borsa de treball de places d'educador de la llar d'infants municipal relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 (...)

Profesor de francés (h/m)

Eurofirms
28/12/2018
Para importante empresa del sector educativo de la zona de higueras necesitamos incorporar a profesor (h/m) para realizar las tareas siguientes: - (...)
    1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -