facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Edición, Artes gráficas en Barcelona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Edición, Artes gráficas en Barcelona

Redactor i corrector en llengua catalana

ALFA HOME TRADE, SL
17/09/2018
Llicenciat en filologia per tasques de redacció i correcció en llengua catalana. Contracte de pràctiques. Relació laboral: laboral temporal nombre (...)

Serigrafista

06/09/2018
Se precisa serigrafista con experiencia para taller. Persona responsable y trabajadora

Operari rotulista

promotor special events worldwide, s.l.
06/09/2018
Es necessita una persona amb experiència en el sector de la rotulació, amb habilitats i tècniques en vinilat. Aquesta persona ha de ser dinàmica, (...)

Tècnic/a mitjà dissenyadors gràfics i multimèdia

06/09/2018
Tècnic/a mitjà departament de coordinació de programes de comunicació i imatge. Contracte laboral de relleu fins jubilació definitiva d´un (...)

Redactor i corrector en llengua catalana

ALFA HOME TRADE, SL
05/09/2018
Llicenciat en filologia per tasques de redacció i correcció en llengua catalana. Contracte de pràctiques. Relació laboral: laboral temporal nombre (...)

Ux/ui designer, barcelona

HAYS
31/08/2018
Ux/ui designer en barcelona tu nueva empresa empresa multinacional líder del sector especializada en consultoría estratégica de business intelligence (...)

Dissenyador/a gràfic 5 anys d'experiència 24925

28/08/2018
Es requereix grau superior en disseny gràfic i aptituds per a la il·lustració i 5 anys d'experiència mínima en agència de publicitat o estudi de (...)

Game designer

Digital Legends
21/08/2018
ã— game designer role overview: digital legends is an international company formed by industry veterans who are focused on delivering a aaa gaming (...)

Ui/ux designer, barcelona

Landbot.io
13/08/2018
Ui/ux designer en barcelona landbot is rebuilding the customer communication. We help companies to create conversational experiences that improve (...)

Buscamos creativo audiovisual/motion graphics: after effects + cinema 4d en l'hospitalet de llobregat

Paco Gramaje Studio
10/08/2018
Descripción del empleo buscamos un becario de la rama audiovisual para apoyo de los proyectos en curso tareas: producciã³n av nuevos (...)

G.m informática/artes gráficas

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.
08/08/2018
Importante empresa ubicada en el vallés precisa personal. Si dispones de un grado medio en informática o artes gráficas, te interesa aprender y (...)

Pmo ux designer bcn/madrid, barcelona

Avansis Integracion
07/08/2018
Pmo ux designer bcn/madrid en barcelona pmo senior con al menos 5 años de experiencia en jefatura de proyectos, 5 años en proyectos internacionales y (...)

Dissenyador gràfic

Camp Base Outdoor Group, SL
06/08/2018
Per empresa dedicada a la venda d'articles per la pràctica d'esports outdoor es precisa dissenyador gràfic amb coneixements del programa photoshop. (...)

Junior travel designer en barcelona

Moments
03/08/2018
Descripción del empleo estamos buscando un(a) junior travel designer para tomar parte en el desarrollo de nuestra agencia en barcelona. Su (...)

Maquetador aplicaciones web

ISS Profesionalia
31/07/2018
En iss profesionalia, seleccionamos a un/a maquetador aplicaciones web, para incoporarse a proyecto de nuestro cliente, ubicado en el barcelona. (...)
    1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -