facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Camareros/as en Girona / Gerona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Camareros/as en Girona / Gerona

Cambrer/a

SON-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS
07/12/2018
Cambrer/a per restaurant a corçà relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no informat (...)

Cambrer/a per a restaurant

PEIX DE LA TEVA COSTA SL
01/12/2018
Cambrer/a de sala per a restaurant relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 40 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no informat (...)

Cambrer/a de barra amb experiencia a olot

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
30/11/2018
Cambrer/a de barra amb experiencia minima de 3 anys amb responsabilitats relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 (...)

Cambrer/a per buffet lliure zona de besalù

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
29/11/2018
Cambrer/a de menjador de servei de buffet lliure relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: (...)

Cambrer/a

Cassà de la Selva
21/11/2018
Empresa de cassà de la selva cerca 3 perfils de cambrer/a per ocupar diferents horaris, de cap de setmana, de jornada parcial, completa etc... - (...)

Camarero con experiencia

14/11/2018
Restaurante del centro de girona. Necesitamos camareros con experiencia. Catalan y castellano. Incorporacion inmediata. Trabajo fijo,jornada partida

Cambrer/a

EMO-Aj. Salt
12/11/2018
Empresa del sector de l'hostaleria cerca un/a cambrer/a per treballar a girona. Es demana experiència prèvia en llocs de treball similars i domini (...)

Ajudant de cambrer/a - per a buffet lliure de nova

Nom d'empresa no visible
10/11/2018
Restauracióbuffet lliure, de nova obertura a la jonquera, necessita incorporar personal d'ajudant de cambrer. Feina per tot l'any. Es valorarà (...)

Ajudant de cambrer/a (som-banyoles)

SOM - Ajuntament de Banyoles
06/11/2018
Restaurant de banyoles busca un o dos ajudants/es de cambrer, doncs hi ha possibilitat que una persona cobreixi els dos serveis (24h/setmanals) o (...)

Borsa personal de sala

UNIÓ D'EMPRESARIS D'HOSTALERIA I TURISME COSTA BRA
05/11/2018
Des de la unió d'empresaris d'hostaleria i turisme cerquem personal qualificat i amb experiència per treballar a diferents restaurants de la costa (...)

Cambrer/a de sala per restaurant gastronomic

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
03/11/2018
Cambrer/a de sala per restaurant familiar gastronomic a olot per tot l'any incorporaciò immediata relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 (...)

Cambrers/eres per restaurant centric a banyoles

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
03/11/2018
Cambrers/eres per bar de tapes i terrasa relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no (...)

Cambrers/eres per restaurant a prop de girona

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
03/11/2018
Cambrers/eres de menjador i barra per restaurant a fornells de la selva, a 10 minuts en cotxe de girona i transport public a prop, per tot l'any (...)

Responsable de cambrers/eres ,cap de sala i barra

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
03/11/2018
Responsable de cambrers/eres ,cap de sala i barra per restaurant de camping per tot l'any, incorporaciò immediata relació laboral: laboral indefinit (...)

Cambrer/a de sala i barra amb experiencia

GiAd'Ed'H El -Teu Cuiner de Girona
02/11/2018
Sala de espectacles,torn de tarda-nit relació laboral: laboral indefinit nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: no informat (...)
    1  2  3  4  5  >  >>  >| 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -