facebook twitter
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Carretilleros/as en Barcelona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Carretilleros/as en Barcelona

Carretilleros (zona sant boi)

Barnalabor, SL ETT
06/07/2018
Empresa de la zona de sant boi de suministro de materiales para el sector de la construcción, requiere incorporar varios carretilleros con amplia (...)

Mozo/a carretillero

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.
05/07/2018
Empresa téxtil ubicada en sant quirze precisa mozo/a de almacén con experiencia en uso de carretilla y carnet de carretilla vigente. Relació laboral: (...)

Mosso magatzem - carretoner -camió

GRUP CATALA DE TREBALL, ETT, S.L.
28/06/2018
Empresa del bages busca un mosso de magatzem amb els carnets de carretoner i de camió vigents per realitzar les diferents tasques que es requereixen (...)

Carretiller

LABORS ARSETT ETT SL
26/06/2018
Tasques de mosso de magatzem, càrrega i descàrrrega de camions mitjançant carretilla frontal, utilització de la carretilla per abastiment de material (...)

Carretillero/a con turnos rotativos

Empacadora Privada
18/06/2018
Nos hace falta una persona para trabajar como carretillero para trabajar dentro de turnos rotativos. Debes contar contar con un carnet de manejo (...)

Mozo de almacén/carretillero

Sector alimentació
08/06/2018
Recepción de material y ubicación del mismo en el almacén, carga y descarga de camiones, gestión de albaranes, aprovisionamiento en las diferentes (...)

Carretiller

LABORS ARSETT ETT SL
07/06/2018
Tasques de mosso de magatzem, carrega i descarrega de material amb carretilla frontal, torns rotatius de matí tarda i nit. Imprescindible el carnet (...)

Carretillero/a

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.
04/06/2018
Empresa ubicada en rubí precisa incorporar un/a carretillero/a para realizar las siguientes funciones: - carga y descarga de camiones. - ubicación de (...)

Carretillero/a retráctil

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.
23/05/2018
Des de iman temporing de rubí, precisamos incorporar carretillero/a con experiencia en retráctil para empresa ubicada en rubí. Horario: 14.00 a (...)

Carretoner

MILLENIUM BCN-VAL S.L
16/05/2018
Busquem un carretoner dinàmic, amb experiència i que hagui treballat dins de càmeres frigorífiques. Que tingui disponibiltat per treballar en torn de (...)

Carretillero

AIRBOX , S.A.
16/05/2018
Carretillero para manutención de linea de jaulas de botellas industriales, persona con ganas de trabajar, sería, comprometida con su trabajo, (...)

Mosso/a de magatzem carretoner/a frontal (te)

MARLEX GESTIO ETT
11/05/2018
Empresa del sector de la construcció ubicada a sabadell, precisa la incorporació d'un/a mosso de magatzem amb experiència i carnet vigent de (...)

Carretoner/operari magatzem

Sector alimentació
09/05/2018
Recepció de material i ubicació a magatzem, càrrega i descàrrega de camions, preparació i gestió d'albarans, aprovisionament a les diferents seccions (...)
 |<  <<  < 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -