facebook twitter Google +
Empleo y Trabajo

Ofertas de empleo Clases particulares o colectivas en Barcelona

Recibe en tu correo electrónico ofertas de empleo de Clases particulares o colectivas en Barcelona

Formador/a d'anglès en la relació amb el client

TAU FOR&MAR, SCCL
14/05/2018
Formador/a d'anglès en la relació amb el client relació laboral: laboral temporal nombre hores: 6 salari mensual des de: 2250 salari mensual fins a: (...)

Docents amb nivell c1 d'anglès

Nom d'empresa no visible
12/05/2018
Des de 2009 oferim serveis de formació, consultoria de recursos humans, selecció i inserció laboral. Tenim especial implantació a les comarques del (...)

Docente ecuestre (barcelona)

11/05/2018
Precisamos veterinarios para impartir docencia en el certificado de profesionalidad de cuidados y manejo del caballo. Buscamos veterinarios o (...)

Monitor/a llar discapacitats període estiu

Taller Auria SCCL
11/05/2018
Cerquem persones interessades en treballar durant els mesos de juny a setembre per cobrir el període estival, amb formació en l'àmbit sanitari i/o (...)

Formador autónomo demencias

RRHH FORMACIÓ LABORAL INTEGRAL S.L
11/05/2018
Se precisa formador autónomo para imaprtir formaciones en una residencia de: formación de demencias/ trastornos de comportamiento/ actualización en (...)

Monitor de lleure

Sportise Creative Solutions
10/05/2018
Realització de tasques de dinamització en el lleure relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 salari mensual des de: 0 salari mensual fins a: (...)

Docent pfi d'electricitat

FEMAREC, SCCL
07/05/2018
A femarec estem cercant un/a docent pfi d'electricitat per impartir formació. Relació laboral: laboral temporal nombre hores: 35 salari mensual des (...)

Formador en pastisseria

Fundació Privada Ared
04/05/2018
Formador per al certificat de professionalitat d'operacions básiques de pastisseria relació laboral: mercantil (només ofertes) nombre hores: 0 salari (...)

Monitor/a substitucions reforç educatiu (mataró)

FUNDACIO PERE TARRES
30/04/2018
La fundació pere tarrés cerca monitors/es per realitzar substitucions de reforç educatiu a nivell de primària i secundària a mataró. Les (...)

Monitor/a menjador amb alumnes amb nee (molins)

FUNDACIO PERE TARRES
30/04/2018
Des de la fundació pere tarrés cerquem un/a monitor/a de menjador per un centre escolar situats a barcelona. El/la monitor/a tractarà amb un (...)

Formador/a para curso de administración y gestión

Entidad sin ánimo de lucro.
26/04/2018
Impartir las sesiones de competencias técnicas y contenidos del curso de administración y gestión. Relació laboral: laboral temporal nombre hores: 0 (...)

Docent manteniment d´edificis

ALBA INSTITUTO TECNICO DE FORMACION S.L.
23/04/2018
Busquem docent amb titulació superior i experiència per impartir un curs d´abc del manteniment (electricitat, fontaneria, jardineria,....). Es tracta (...)

Docente activitats admin. relació amb el client

TAU FOR&MAR, SCCL
19/04/2018
Suplència de 98,5 hores per als mòduls d'operacions administratives comercials i enregistrament de dades relació laboral: laboral temporal nombre (...)

Autoescuela en barcelona busca formador/a vial

17/04/2018
Autoescuela en barcelona, precisa formador/a vial, para impartir clases pacticas y teoricas intensivas. Se ofrece: jornada completa, muy buen (...)
 |<  <<  < 
Acceso usuarios - Condiciones de uso - Ayuda - Enviar ofertas de empleo - Publica tu CV -